Τσάντες Πλάτης: Πρακτικότητα και στυλ σε ένα εναλλακτικό πακέτο

Τσάντες Πλάτης και LIfestyle

Οι τσάντες πλάτης αποτελούν πλέον μια αγαπημένη εναλλακτική επιλογή για το ίσως πιο απαραίτητο πρακτικό αξεσουάρ κάθε γυναίκας: την τσάντα.Διεθνώς γνωστές και ως backpacks,δεν θα πάρει πολύ χρόνο για κάποιον να διαπιστώσει ότι οι τσάντες πλάτης εξαπλώνονται με ταχείς ρυθμούς και γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της γενικής εξωτερικής εμφάνισης πολλών γυναικών.

Μπορεί σε πολλούς αυτή ακριβώς η λέξη να φαίρνει στο μυαλό εικόνες από το σχολείο και τα παιδικά χρόνια, αλλά πιστέψτε μας, οι σχεδιαστές μόδας έχουν φροντίσει και για τους «μεγάλους».

 

Πλέον, οι τσάντες πλάτης όχι μόνο δεν αποτελούν μοναδικό φαινόμενο των σχολικών προαυλίων, αλλά στη σύγχρονη εποχή κυκλοφορούν στην αγορά στυλάτα backpacks κατασκευασμένα από ποιοτικό δέρμα και σε χρωματισμούς που μπορούν να φορεθούν ακόμα και κατά τη διάρκεια νυχτερινών εξόδων.

Τα σχέδια, όπως και στα περισσότερα αξεσουάρ ντυσίματος, και εδώ ποικίλουν, αφού έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε από μια συλλογή αμέτρητων συνδυασμών σχεδίων και χρωμάτων, από απλές μονοχρωμίες με vintage σχεδιασμό μέχρι μοντέρνους σχεδιαtsantes platisσμούς και εξωτικά δέρματα, έτσι ώστε να καταλήξετε στην τσάντα που ταιριάζει περισσότερο με τις στυλιστικές σας προτιμήσεις.Οι τσάντες που φοριούνται στην πλάτη, αν και όπως αναφέρθηκε παραπάνω μέχρι πρότινος καλύπτονταν από το στερεότυπο σύμφωνα με το οποίο αυτές χρησιμοποιούνταν κατά κύριο λόγο από μαθητές/φοιτητές για τη μεταφορά σχολικών βιβλίων ή από άτομα που πραγματοποιούσαν πεζοπορίες, πλέον τα δεδομένα αυτά άλλαξαν αφού όλο και περισσότερες γυναίκες καταφεύγουν στην αγορά μιας σικάτης τσάντας πλάτης που θα τους προσφέρει αυξημένη πρακτικότητα αλλά και στυλ.

Πιο συγκεκριμένα, οι τσάντες πλάτης, λόγω ακριβώς του λόγου ότι φοριούνται στην πλάτη μέσω (σπανίως) ενός ή δύο λουριών, προσφέρουν στον χρήστη τους αυξημένη κατά πολύ πρακτικότητα και ελευθερία κινήσεων σε σχέση με μια παραδοσιακή τσάντα χεριού ή ακόμα και ώμου. Αυτό συμβαίνει διότι, βρισκόμενη η τσάντα στην πλάτη του χρήστη της, τα χέρια παραμένουν εντελώς ελεύθερα και απαλλαγμένα από την υποχρέωση κουβαλήματος μιας παραδοσιακής τσάντας χεριού.

Επιπλέον, οι τσάντες αυτές προσφέρουν κατά κανόνα μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο σε σχέση με τις παραδοσιακές λύσεις, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στην εκάστοτε γυναίκα να κουβαλάει περισσότερα -απαραίτητα ή μη- πράγματα με μεγαλύτερη άνεση και ελευθερία κινήσεων. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έρχεται να προστεθεί και ο πολύ σημαντικός παράγοντας στυλ, κάτι που οι αναφερόμενες τσάντες αναμφίβολα το διαθέτουν.

Είτε ψάχνετε για ένα περισσότερο διακριτικό αλλά συνάμα στυλάτο  σχέδιο για την δουλειά σας, είτε κάτι πιο έντονο και ξεχωριστό για τις εξόδους σας, σίγουρα κάποια από τις υπάρχουσες επιλογές θα καλύψει τις ανάγκες σας.

Bookmark and Share

One thought on “Τσάντες Πλάτης: Πρακτικότητα και στυλ σε ένα εναλλακτικό πακέτο

  1. Ο/Η Κωστας λέει:

    Προσφατα αγορασα μια τσαντα για την κορη μου αλλα καθε χρονο ειναι και πιο ακριβες,αυτη ειναι η βιομηχανια των παιδικων τσαντων εδω και χρονια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.