Πτυσσόμενα κάγκελα: Τι πρέπει να ξέρετε πριν αγοράσετε!

Θέλετε να αγοράσετε πτυσσόμενα κάγκελα και δε ξέρετε ποια να διαλέξετε; Δείτε τις 4 συμβουλές μας!

 

Η ασφάλεια είναι πολύ σημαντική στις μέρες, ειδικά όταν πρόκειται όχι μόνο για τις περιουσίες μας, αλλά και για τις ζωές μας. Τα πτυσσόμενα κάγκελα είναι μία από τις πιο οικονομικές και αποτελεσματικές λύσεις για την ασφάλεια του σπιτιού. Όχι μόνο προσφέρουν προστασία καλύπτοντας πόρτες και παράθυρα, αλλά είναι και πολύ πρακτικά και εύκολα στη χρήση. Άλλωστε ένα μέτρο ασφαλείας που δεν είναι πρακτικό είναι επικίνδυνο για τους ανθρώπους που υποτίθεται ότι προστατεύει.

Τα πτυσόμενα κάγκελα λοιπόν έχουν γίνει πολύ δημοφιλή πλέον. Μία βόλτα σε μία μεγάλη πόλη όπως την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη θα πείσει οποιονδήποτε γι’ αυτό το γεγονός. Αν λοιπόν θέλετε κι’ εσείς να εγκαταστήσετε κάγκελα ασφαλείας, τι θα πρέπει να κοιτάξετε πέρα από τις τιμές που προσφέρει το κάθε κατάστημα ή εταιρία; Είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρετε! Αυτό το άρθρο λοιπόν, είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή! Ας δούμε λοιπόν τι θα πρέπει να προσέξετε πέρα από την τιμή:

 

  • Επιλέξτε μία αξιόπιστη εταιρία!

πτυσσόμενα κάγκελα

Τα πτυσσόμενα κάγκελα είναι ένα μέτρο ασφαλείας, αν όμως δεν εγκατασταθεί σωστά και από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς, τότε δυστυχώς γίνεται τελείως άχρηστο. Μη λοιπόν κοιτάτε μόνο για πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας τιμές όταν κάνετε την έρευνα αγοράς σας. Αν βρείτε κάποιες όντως καλές και συμφέρουσες προσφορές, φροντίστε να ψάξετε μην έχει κάποιον λάκκο η φάβα! Ψάξτε για την εταιρία που κάνει τη προσφορά και τη φήμη της στην αγορά. Μία έρευνα στο Google σίγουρα θα αποφέρει αποτελέσματα. Μπορείτε επίσης να ψάξετε και την μάρκα των κάγκελων, αν δεν τα κατασκευάζει η ίδια εταιρία, έτσι ώστε να έχετε μία πολύ καλύτερη εικόνα για τη προσφορά!

 

  • Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις ράγες!

πτυσσόμενα κάγκελα θεσσαλονίκηΛένε ότι μία αλυσίδα είναι τόσο δυνατή όσο ο πιο αδύναμος κρίκος της. Στα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας λοιπόν, ο πιο αδύναμος κρίκος είναι συνήθως οι ράγες τους. Αν οι ράγες είναι “γυμνές” και ορατές, τότε τα πτυσσόμενα κάγκελα απλά δεν είναι καθόλου ασφαλή, μιας που ο επίδοξος εισβολέας θα μπορεί πολύ εύκολα να τα παραβιάσει ή ακόμη και να αφαιρέσει τελείως! Θα πρέπει λοιπόν να κοιτάτε για κάγκελα που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στις ράγες τους. Όσο πιο κρυμμένες και λιγότερο ορατές είναι οι ράγες, τόσο μεγαλύτερη ασφάλεια θα σας προσφέρουν τα κάγκελα σας!

  • Προσέξτε και τους μεντεσέδες!

πτυσσόμενα κάγκελα τιμέςΠολλές εταιρίες που εγκαθιστούν πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας Θεσσαλονονίκη, χρησιμοποιούν εξωτερικούς μεντεσέδες για να ασφαλίσουν τα κάγκελα στους τοίχους, μειώνοντας έτσι σημαντικά το κόστος τις εγκατάστασης. Αυτοί οι μεντεσέδες συνήθως καλύπτονται με ένα πλαστικό κάλυμμα για να γίνουν λιγότερο ορατοί, αλλά αυτό το κάλυμμα μπορεί πολύ εύκολα να αφαιρεθεί. Αυτό θα έχει σαν συνέπεια ο διαρρήκτης να αποκτήσει πρόσβαση στα “θεμέλια” των κάγκελων! Αν ξεβιδώσει τους μεντεσέδες, τότε απλά μπορεί να βγάλει τα κάγκελα από τη θέση τους. Φροντίστε αυτός που θα σας κάνει την εγκατάσταση να χρησιμοποιεί εσωτερικούς και πολύ καλής ποιότητας μεντεσέδες.

  • Αποφύγετε τα κεντρικά στηρίγματα!

ptisomena kagelaΑν η πόρτα ή η μπαλκονόπορτα σας είναι μεγάλη, τότε θα πρέπει να φροντίσετε να βρείτε πτυσσόμενα κάγκελα που δεν χρειάζονται κάποιο κεντρικό στήριγμα για να υποστηρίζονται και να στέκονται όρθια. Το κεντρικό στήριγμα θα περιορίσει τη θέα σας και θα κάνει την είσοδο και την έξοδο από τη πόρτα πιο δύσκολη, μιας που στην ουσία θα τη χωρίσει στα δύο και θα τη στενέψει. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει με το Αλκατράζ για να νιώθετε (και να είστε) ασφαλείς…

 

Αυτές οι τέσσερις συμβουλές είναι τα βασικά που χρειάζεται να ξέρετε όταν αγοράζετε πτυσσόμενα κάγκελα. Αν λοιπόν σκοπεύετε να αγοράσετε και να εγκαταστήσετε κάγκελα, πλέον ξέρετε ότι δεν αρκεί το να ψάξετε στο Google για “πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας τιμές Θεσσαλονίκη”. Μην πάρετε κάποιο κάγκελο μόνο και μόνο γιατί είναι το πιο οικονομικό και βρεθείτε αργότερα προ δυσάρεστων εκπλήξεων! Τώρα ξέρετε!

Bookmark and Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.